Produktion

Jeg samler selv langt de fleste smagsstoffer i den danske natur. Jeg lægger stor vægt på at urterne kommer fra lokaliteter uden bilos, forurening  eller nogen form for sprøjtning. Selve snapseproduktionen foregår i godkendte lokaler. Der hvor snapsene trækker, filtreres, mixes og der hvor essenserne opbevares, skal lokalerne være godkendt til fødevareproduktionen. Produktionen foregår i kælderen under ‘Restaurant Gudenå’ i 8860 Ulstrup.

 

 

 

Jeg kan bedst med åbne vidder.

Nær ved havet vil jeg bo.

Et par måneder om året,

for at sjælen kan få ro.

Jeg er skabt til åbent landskab,

hvor vindene får fart.

Hvor lærken hænger himmelhøjt

og synger smukt og klart.

Der brænder jeg min brændevin,

og sanker selv min krydderurt.

Og drikker den med velbehag

til sild og velbehag.

Jeg er skabt til åbne vidder.

Nær ved havet vil jeg bo.

da_DKDanish
da_DKDanish